‘TÜGİAD Çin’de işi kolaylaştıracak’

TÜGİAD Çin Merkezi, Türk ve Çinli Firmaları Bir Araya Getiriyor

TÜGİAD Çin Merkezi, Türkiye ve Çin Halk Cumhuriyeti arasındaki ticarette doğru şirketleri bir araya getirerek, referanslı ve teminatlı bir şekilde iş birliği yapmalarını hedefleyen bir merkezdir. TÜGİAD Çin Merkezi, tüm sektörlerde faaliyet gösteren firmaların Çin pazarına girişini kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

Merkezin açılışı için Çin’e giden TÜGİAD heyeti, ağırlıklı olarak enerji sektöründen firmaları içeren bir heyetle bir araya geldi. Bu ziyaret sırasında TÜGİAD heyeti, hem Çinli hem de G20 ülkelerinden iş insanlarıyla ikili görüşmeler yapma fırsatı buldu.

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Çin’e yaptıkları ziyaretlerde birden fazla şehirde hükümet yetkilileri ve belediye başkanları ile görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirtti. Ayrıca Global 500 ve Çin Fortune 500 listelerinde yer alan 10’dan fazla firmanın yöneticileri ile görüşmeler yapıldığını ve firmaların Türk iş insanlarına yatırım ve iş birliği fırsatları sunduğunu söyledi.

TÜGİAD Çin Merkezi, Türk iş insanlarına ve girişimcilere, Çin’den alım yapmak için doğru partnerleri bulmalarında, projelerine finansman sağlamak isteyenlere, ortaklık ve ticaret fırsatları arayanlara destek olmayı hedeflemektedir. Merkez, Türkiye’den Çin’e mal satmak isteyenler ve Çin’le ilişkilerini geliştirmek isteyen iş insanlarına yönelik bir referans noktası olacak.

Related Posts

Bakan Şimşek: Enflasyon beklentilerinde iyileşme gerçekleşti

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya üzerinden enflasyon beklentilerine ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Bakan Şimşek, “Enflasyon beklentilerinde geçtiğimiz aya göre sınırlı artış olsa da yıllık bazda kayda değer bir iyileşme gerçekleşti” ifadelerini kullandı.

Bakanlık açıkladı: Bugün hesaplara yatırılacak!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilere yönelik destekleme ödemelerinin başlatıldığını duyurdu. Bakan Yumaklı, sürdürülebilir üretim için yapılan desteklerin ülke ekonomisine katkı sağlayacağını belirtti.

IMF’den ‘ticari uzlaşı’ çağrısı

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, belirsizliğin çok maliyetli olduğunu vurgulayarak, hızlı bir şekilde gerilimlerin çözülmesi ve ticaret politikalarında uzlaşılması çağrısında bulundu.

Depremin ardından DASK gerçeği: 10 evden 4’ünün sigortası yok!

İstanbul’da dün meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından zorunlu deprem sigortalılık oranları gündeme geldi. Marmara Bölgesi’nde en yüksek deprem sigortalılık oranı yüzde 83 ile Yalova’da olurken, İstanbul’un deprem sigortalılık oranının yüzde 62 olduğu görüldü.

ÇAYKUR 2024 yılında 73 milyon lira kar elde etti

Çay İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürlüğü’nün 2024 yılı bilanço döneminde 73 milyon lira kar elde ettiği bildirildi.

Bakan Uraloğlu’ndan uçak biletlerinde tavan fiyat ve GSM firmalarıyla ilgili açıklama!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul depremi sonrası dün yaşanan iletişim sorunlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir